pankoek op wtv

Gepubliceerd op 27 februari 2020 om 20:41

Pannenkoeken met een twist

 

Zot op pannenkoeken, maar mag het eens iets anders zijn? Met de hartige pannenkoeken van chef en bakker Maxim Lambert scoor je gegarandeerd!

 

 

 

Beginnen doe je met het basisbeslag voor pannenkoeken, maar dan zonder suiker. Maxim raadt aan om het deeg op smaak te brengen met wat peper, zout en verse kruiden. Zo voeg je wat pit toe aan je pannenkoek.

 

Pimp that pancake!   

De hartige pannenkoek is een origineel en lekker alternatief voor bij het aperitief. Combineer je pannenkoek met Mangalica ham en voeg er wat rucola en groene olijven aan toe. Met een heerlijke tapenade van zongedroogde tomaten, een paar toefjes balsamico crème en fijngemixte guacamole maak je je gerechtje helemaal af. Nog een snuifje peper en zout en klaar!

 

Als hoofdgerecht serveert Maxim een pannenkoek met pulled pork en een frisse koolsalade op basis van radijs en witte kool. On top: een streepje wortelcrème. Die maak je door wortelen aan te stoven met een uitje. Blus nadien met bouillon en mix it up! Kruiden zoals dille, munt en koriander voegen een extra touch toe aan je gerecht. Werk af met enkele blaadjes bindsla of little gem.

Smullen maar!

 

 

link & video: https://www.tendens.tv/2020/02/pannenkoeken-met-een-twist/


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.